Tineresc, practic şi relaxant, acest apartament reprezintă căminul perfect pentru orice cuplu care caută un loc de refugiu şi relaxare după o zi agitată de muncă. Amenajarea a fost realizată în nuante de maro și bej, fiind  culori care emana relaxare și căldură. Te lasam sa-l descoperi.  

Îti prezentăm un apartament spațios, care a fost amenajat cu mobilier și decor din portofoliul HomeItaly. 

Acest apartament este exemplul perfect de interior clasic amenajat cu bun-gust si in care exista coerenta stilistica si cromatica.

Chiar dacă de cele mai dese ori folosim balconul  pentru depozitare sau uscarea hainelor,  în special dacă locuiești la bloc,  pe timp de vară chiar merită frumos amenajat și transformat într-o adevărată oază de relaxare, unde să-ți petreci timpul savurând o limonadă, citind o carte,  servind masa sau, pur și simplu, bucurându-te de răcoarea serilor de vară.

În periaoda 15 – 18 februarie, în Centrul Internațional de Expoziție din Kiev s-a desfășurat expoziția anuală de mobilă Interior Mebel 2017, care a reunit mai multe branduri importante  din  domeniul mobilei  printre care: Savio Firmino, Gianfranco Ferre, Poltrona Frau, Molteni&C, Minotti, Poliform, Roche Bobois , Cattelan Italia, Arketipo, etc.

În birou trebuie să ne simţim inspiraţi, productivi şi puternici, iar organizarea corectă a acestuia ne va spori creativitatea, disciplina şi succesul. Specialiștii din domeniu spun că organizarea biroului după câteva reguli feng shui pot îmbunătăți starea de spirit și eficiența la muncă. Despre cîteva trucuri simple pe care le poți pune în practică, citește în articolul de mai jos. 

Fie ca ne dorim sau nu, existe momente cind trebuie sa lucram si acasa. În articolul de azi  vrem sa-ti prezentam citeva idei despre cum poti sa transformi un spatiu mic intr-un loc de lucru stylish si comod.

Modul cum iti mobilezi casa conteaza mai mult decat crezi. Cand alegi culoarea peretilor, mobilierul si alte elemente de decor interior, tine cont principiile feng shui si vei simti cu adevarat ce inseamna in casa armonie, pace si bunadispozitie. E simplu! Trebuie sa fii atenta la forme, spatiu, culoare, lumina si oglinzi.

In 2017 interioarele vor fi realizate in culori luminoase si foarte optimiste. Institutul Pantone ne ofera pentru acest an paleta celor mai populare 10 nuante, care vor fi regasite in amenajarile si produsele designerilor pentru noile colectii din primavara anului 2017. Prin urmare, in cazul in care aveti planuri de a va reamenaja locuinta sau de a-i improspata aspectul, atunci puteti sa acordati atentia urmatoarelor culori, din schema de mai jos: 

Marele Gatsby este una dintre cele mai mari opere artistice ale lumii,  vazand lumina tiparului cand lumea occidentala a atins una dintre perioadele triumfale din istorie. O perioada de lux, exuberanta si avangardism. CAVIO a patruns in flairul acelor timpuri creind o colectie absolut inedita si pasionala.

In timp ce tendințele se schimbă mereu, mobila clasică rămâne atractivă, elegantă și sofisticată pe măsură ce trec anii. E ceva special într-o cameră care te învăluie în nostalgie, dar care își păstrează eleganța și simplitatea specifica stilului modern.

DESPRE VERONA
Colectia este inspirata de renumitul oras Verona, simbolul renasterii clasicului si a unui stil veritabil Italian, romanic si in acelasi timp atat de elegant. O atentie deosebita in aceasta colectie o reprezinta detaliile, stofele, la fel si ansamblul intre accesorrii, texturi si stofe.

Detaliile stilate si nuantele calde ale finisajelor si stofelor , inspirate din intensitatea  stilului classic. 

Kid's Bedrooms, noua colecție de mobila pentru copii marcata CAVIO.