Cum îți decorezi biroul de acasă? 10 idei pentru spațiile mici.

Cum îți decorezi biroul de acasă? 10 idei pentru spațiile mici.

Fie ca ne dorim sau nu, existe momente cind trebuie sa lucram si acasa. În articolul de azi  vrem sa-ti prezentam citeva idei despre cum poti sa transformi un spatiu mic intr-un loc de lucru stylish si comod.

Fie ca lucrezi ocazional de acasa, fie ca ai un business si lucrezi ca un profesionist, amenajarea unei zone de lucru devine o necesitate. Iar dacă nu dispui de un spațiu special în care să-ți amenajezi un birou, acesta trebuie întegrat în una din camerele apartamentului: in living, dormitor sau bucatarie. Modelele de birouri pe care urmeaza sa ti le prezentam in acest articol, te pot ajuta sa gasesti varianta cea mai buna pentru a-ti imbunatati experienta de lucru.

Printre cele mai bune locuri de amenajare a biroului se considera colturile incaperilor. Tot de ce ai nevoie este o iluminare buna. Balconul  si bucataria, sunt si ele recomandabile, pentru ca sunt destul de permisive in ceea ce priveste integrarea unui birou. Tot de ce ai nevoie este o masuta care sa fie usor de mutat si care sa aiba si citeva sertare pentru depozitarea lucrurilor de prima necesitate.

Un al aspect de care trebuie sa te asiguri este sa ai la indemana suficiente surse de electricitate pentru laptop, imprimanta, telefon si orice altceva mai folosesti la birou. Daca n-ai suficiente, poti folosi oricand un prelungitor.

Mai jos te lasam sa vezi citeva idei inspirate de amenajare a biroului acasa. Toate piesele de mobilier prezentate apartin brandului italian Cattelan Italia, si sunt disponibile prin intermediul showroomului HomeItaly.

Model BATIK

Model CLARION

Model RAPA NOI

Model DAVINCI

Model ISLAND

Model QWERTY

Model STORM

Model CONVIVIUM 

Model VESTIN 

Model ELVIS 

Daca ti-a placut unul dintre modelele prezentate, nu ezita sa ne contactezi pentru o consultatie de specialitate si o oferta de pret. 

Share Close