Foto Reportaj de la Interior Mebel 2017 - Noutăți în amenajări interioare de la cele mai importante branduri

Foto Reportaj de la Interior Mebel 2017 - Noutăți în amenajări interioare de la cele mai importante branduri

În periaoda 15 – 18 februarie, în Centrul Internațional de Expoziție din Kiev s-a desfășurat expoziția anuală de mobilă Interior Mebel 2017, care a reunit mai multe branduri importante  din  domeniul mobilei  printre care: Savio Firmino, Gianfranco Ferre, Poltrona Frau, Molteni&C, Minotti, Poliform, Roche Bobois , Cattelan Italia, Arketipo, etc.

Mai jos te lăsăm în compania unei galerii de imagini  de la expoziție în care te invităm să te inspiri din amenajările interioare prezentate.  

  

Standul Gianfranco Ferre

 Cele mai importante tendințe remarcate cu referire la stilurile predominante sunt: stilul contemporan care cîștigă simțitor terirtoriu ( se caracterizează prin varietate de forme, accente vii de culoare, diversitate de texturi și finisaje, spații cît mai deschise, amenajate minimalist, dar funcțional); stilul industrial (în special în amenajarea bucătărilor), stilul ecletic ( utilizarea de materiale prețioase).

Culorile care predomină sunt cele bază ca griul, negru, alb sau nuanțe de cafeniu, de regulă în combinație cu nuanțe mai tari.  

Accentele metalice acaparează spațiile: cuprul, bronzul și aluminiul sunt folosite în diverse combinații.  Sticla este prezentă în diferite nuanțe, inclusiv transparenta sau fumurie.

Standul Rufiano - Allure Group

Standul Franco Bianchini

Standul Poliform 


Standul Philipp Selva

Standul CAVIO

Standul Keoma Salotti 

Standul Poltrona Frau 

Standul Cattelan Italia 

Standul Calligaris

Standul Alf Da Fre 

Standul Dolfi

Standul Twils

Standul Roche Bobois

În materia de bucătării se observă numeroase spații deschise și etajere cu obiecte de decor, plante, ustensile, etc., predomină combinațiile puternice de lemn, piatră și metal. Insula de bucătărie este un must have, ele devin multifuncționale fiind dotate cu sertare, spații de depozitare, loc de luat masă.

Standul Veneta Cucine   

Rafinamentul, calitatea, eleganța îmbinate cu inovația și funcționalitatea sunt elementele cheie evidențiate de marii producători de mobilă și principalele direcții  de care se orientează designerii în amenajările interioare.  

 

Share Close