Despre companie

DSCF7166 copy min scaled
DESPRE NOI

Cu totii ne dorim ca acasa sa fie un loc confortabil, stilat, functional, amenajat cu mult bun gust si  care sa ne reprezinte. Dar, adesea, procesul de amenajare este unul stresant care ne solicita mult timp si implicare. 

De aici a pornit misiunea noastra la HomeItaly - de a tranforma procesul de mobilare si decorare a casei intr-o experienta frumoasa, placuta si lipsita de stres prin furnizarea de solutii complete in domeniul amenajarilor interioare: de la mobila pentru bucatarie, dormitor, hol, birou, living si dining pana la usi, electrocasnice de bucatarie, lumini, tapete exclusive, covoare, decoratiuni, textile pentru casa, fragrante si lumanari parfumate. 

Portofoliu Homeitaly cuprinde in jur de 20 de branduri, printre care branduri cu renume international ca Natuzzi Italia, Cattelan Italia, Arketipo, LIU JO, Veneta Cucine, Smeg si Franke.

TOP BRAND-URI
SERVICII OFERITE
CONSULTANTA 1
Consultanta profesionista
CONSULTANTA 1
Proiectare
CONSULTANTA 1
Livrare si montare
VALORILE NOASTRE

Interioare unice la fel ca tine 

Credem ca stilul si interiorul  locuintei reflecta personalitatea  proprietarului, pentru ca stilul este manifestarea exterioara a ceea ce suntem in interior. HomeItaly este destinatia pentru pasionatii de interioare moderne, armonioase, confortabile si decorate cu stil. Te ajutam sa gasesti cele mai optime solutii de amenajare cu un raport pret - calitate corect.

 

 Made in Italy: Design si individualitate

Se spune ca italienii  se pricep cel mai bine in gastronomie, moda si design interior, fiind apreciati in intreaga lume pentru abilitatea de a combina atat de armonios designul exclusiv cu mestesugul traditional si calitatea superioara. 

Mobila Made in Italy  o apreciem din aceleasi motive: un design care te surprinde prin aspectul estetic, dar si functionalitate si durabilitate. Mai mult, fabricile italiene vin  cu o gama extrem de variata de materiale, finisaje, accesorii, mecanisme si cu numeroase posibilitati de personalizare, astfel incat orice dorinta si necesitate a beneficiarului devine posibil de realizat.

 

Calitate garantata

Trebuie sa mentionam ca si calitatea produsului este una superioara. Fabricile italiene  cu care colaboram fac investitii  semnificative in tehnologii inovative de producere pentru a garanta ca produsele lor vor servi cerintelor de functionalitate, durabilitate si aspect estetic ale clientilor. Materialele sunt atent alese si testate de-a lungul timpului, la fel si furnizorii.

ECHIPA HOMEITALY
nyka elever scaled 1
Maxim Dolinschii
nyka elever scaled 1
Ina Melinte
nyka elever scaled 1
DAN PLAMADEALA
nyka elever scaled 1
MARIA KOBILEATCAIA