CINE SUNTEM ?

HOMEITALY este distribuitor oficial de mobilă si decor italian de lux. Am reusit să dezvoltăm un portofoliu de peste 20 de branduri italiene notorii care s-au remarcat prin stil, calitate si inovatie, toate pentru a-tii oferi solutii complete de amenajare a dormitoarelor, sufrageriilor, camerelor de zi, birourilor, camerelor pentru copii, grădinilor si teraselor.

CE ÎTI OFERIM ?

✓ Luxul, rafinamentul si confortul mobilierului brandurilor italiene de top menit să satisfacă cei mai exigenti clienti.
✓ Sortiment extins de mobilier, piese de decor, tesături si accesorii lucrate manual expuse într-un showroom de peste 1000 m2.
✓ Servicii complexe de design, consiliere de specialitate, măsurări, proiectare, livrare si montare a mobilierului.
✓ O echipă dedicată care va fi alături de tine la fiecare etapă de amenajare a interiorului în conformitate cu nevoile si dorintele tale.
✓ Discounturi si oferte speciale pentru clientii fideli.
✓ Posibilitate de procurare în credit.

De asemenea, în rubrica BLOG ne angajăm să-ti oferim săptămînal noutăti referitor la ultimele tendinte în materia de design interior, informatii despre oferte speciale si promotii valabile, sfaturi si idei de amenajare a locuintei, astfel încît tu să fii mereu informat si să faci alegerile corecte pentru amenajarea casei tale.