Dulapuri si dressing-uri elegante si ultra-functionale de calitate Made in Italy unde ergonomia si esetica sunt in echilibru perfect.

Descopera dressing-urile Mixer, sisteme pentru depozitare moderne si ultra-functionale care permit personalizare maxima cu o serie variata de module, accesorii inovatoare si finisaje elegante, totul pentru a corespunde unui stil de viata sofisticat.

 

FOCUS ON MATERIALS: noul finisaj Crystal Art pentru mese  gata sa devina punctul de atractie in orice interior modern.

FOCUS ON MATERIALS: noul finisaj Crystal Art pentru mese gata sa devina punctul de atractie in orice interior modern.

Desi au o gama larga de mobilier pentru casa, brandul Cattelan Italia ste apreciat la nivel mondial pentru colectiile sale de mese si scaune. Nu e de mirare, sortimentul fiind într-adevar extrem de variat ca modele, materiale, forme si culori. Desi au o gama larga de mobilier pentru casa, brandul Cattelan Italia este apreciat la nivel mondial pentru colectiile sale de mese si scaune.

 Wanderlust: Colectie capsula de tapete by Londonart in colaborare cu  faimosul designer Marcel Wanders.

Wanderlust: Colectie capsula de tapete by Londonart in colaborare cu faimosul designer Marcel Wanders.

Colectie inspirata din patrimoniul celor mai ademenitoare  13 orase ale lumii: Delft, Vienna, Versailles, Melbourne, Paris, London, Shanghai, Havana, Amsterdam, Pompeii, Kyoto, Machu Picchu, Rio de Janeiro and Cape Town.

Noul showroom Homeitaly – locul unde rafinamentul si stilul e la el acasa.

Noul showroom Homeitaly – locul unde rafinamentul si stilul e la el acasa.

Recent am deschis usile noului showroom Homeitaly, loc unde rafinamentul si stilul e la el acasa, iar odata ce ii treci pragul incepe explorarea ta in lumea stilului italian.

Noul showroom a fost creat cu scopul de a dezvolta un concept absolut nou decat ceea ce exista pana acum pe piata de design interior de la noi din tara.  Salonul este repartizat in cateva zone, iar fiecare zona reprezinta o solutie completa pentru amenajarea unei case -  un open space generos compus din bucatarie, sufragerie si living, dormitor, garderoba si spatiu pentru balcon sau terasa. 

Idei de amenajare: Apartament  in stil masculin

Idei de amenajare: Apartament in stil masculin

Te invitam sa descoperi un apartament frumos amenajat, dupa ultimele trenduri, unde se contopesc  masculinitatea si eleganta.  Designerii au optat pentru o gama de culori  sobre de gri si maro inchis, adaugand eleganta ambientului prin intermediul elementelor de decor.