Dulapuri si dressing-uri elegante si ultra-functionale de calitate Made in Italy unde ergonomia si esetica sunt in echilibru perfect.

Descopera dressing-urile Mixer, sisteme pentru depozitare moderne si ultra-functionale care permit personalizare maxima cu o serie variata de module, accesorii inovatoare si finisaje elegante, totul pentru a corespunde unui stil de viata sofisticat.

 

Amenajari in care functionalitatea si esteticul merg mana in mana sunt pasiunea noastra. Iar in materia de dulapuri, acest mix din usile din sticla tonata si iluminare led in interior devine un accent estetic, te ajuta sa pastrezi hainele la vedere si ofera spatiului un aer luxos.

Ambientul unui dressing luxos de tip walk-in poate fi completat de o insula cu sertare adanci si incapatoare, in care poti depozita atat accesoriile voluminoase cat si cele pretioase, precum bijuterii sau ochelari de soare, care merita a fi pastrate la vedere.

Un detaliu care adaugă plus valoare, sunt fronturile din sticla pentru sertare si manerul metalic.

Dulapurile pot fi si de tip deschis care pot fi accesorizate cu bare pentru umerase, polite, rafturi pentru incaltaminte, suporturi pentru curele si cravate, sertare, suporturi pentru pantaloni si altele pentru a obtine un spatiu ergonomic si functional de pastrare a hainelor.

Dulapurile si dressingurile pe care le proiectam sunt concepute pentru a raspunde in totalitate necesitatilor beneficiarului, iar gama larga si variata de accesorii ne vine in ajutor pentru ca sa te bucuri de o mai buna organizare a spatiului.

Dulapuri de tip inchis sunt recomandate pentru camerele spatioase si sunt amplasate de-a lungului peretelui. Gama larga de culori, texturi, materiale si combinatii intre acestea care permit ca orice model sa fie personalizat pe preferintele si nevoile clientului.

Descopera toate sistemele de depozitare in showroom-ul nostru HOMEITALY.

 


Tipărire   Email

Related Articles