FOCUS ON MATERIALS: noul finisaj Crystal Art pentru mese  gata sa devina punctul de atractie in orice interior modern.

FOCUS ON MATERIALS: noul finisaj Crystal Art pentru mese gata sa devina punctul de atractie in orice interior modern.

Desi au o gama larga de mobilier pentru casa, brandul Cattelan Italia ste apreciat la nivel mondial pentru colectiile sale de mese si scaune. Nu e de mirare, sortimentul fiind într-adevar extrem de variat ca modele, materiale, forme si culori. Desi au o gama larga de mobilier pentru casa, brandul Cattelan Italia este apreciat la nivel mondial pentru colectiile sale de mese si scaune.

 

Nu e de mirare, sortimentul fiind într-adevar extrem de variat ca modele, materiale, forme si culori. Anul trecut, in cadrul expozitie internationala Salon del Mobile Milano,  fabrica Cattelan Italia si-a prezentat noul model de blat pentru mese numit „Crystalart Finish“ - o tehnica speciala de printare pe sticla, rezultatul final fiind asemanator cu efectul de onix sau marmura. Finisajul CrystalArt este o alternativa buna pentru cei care isi doresc un mix dintre luxul marmurei si eleganta sticlei.

Descopera mai jos cateva modele de mese din gama CrystalArt care cu siguranta vor deveni punctul de atractie pentru orice sufragerie in stil modern. Mesele sunt disponibile in mai multe dimenisuni , cea mai mica fiind de 200 cm pe lungime, unde se pot aseza confortabil pana la 10 persoane, iar la o masa mare pana la 16 persoane. Un element definitoriu si care adauga plus valoare produsului este piciorul/baza mesei.  Pentru baza sunt utilizate metalul in mai multe finisaje, cele mai populare fiind grafitul, negrul si bronzul.Descopera mai jos cateva modele de mese din gama CrystalArt care cu siguranta vor deveni punctul de atractie pentru orice sufragerie in stil modern. 

O masa de sufragerie de dimensiuni mai mari, in cazul in care aveti suficient spatiu, poate fi o solutie practica mai ales in timpul sarbatorilor sau petrecerilor în familie.

 

Masa Atlantis Crystalart, Scaun Dumbo, Bufet Voyager

Masa Skorpio Crystalart, Scaun Kelly Cantilever, Covor Mumbai, Lumini Byblos, Oglinda Hawaii Magnum

Masa Premier Crystalart Drive, Scaun Norma Couture, Covor Radja

O gama larga de produse Cattelan Italia sunt expuse in showroom-ul Homeitaly, unde puteti vedea si testa modele disponibile in stoc si sa va convingeti de calitatea premium si originaliatea designului. 

 


Tipărire   Email

Related Articles