Noul showroom Homeitaly – locul unde rafinamentul si stilul e la el acasa.

Noul showroom Homeitaly – locul unde rafinamentul si stilul e la el acasa.

Recent am deschis usile noului showroom Homeitaly, loc unde rafinamentul si stilul e la el acasa, iar odata ce ii treci pragul incepe explorarea ta in lumea stilului italian.

Noul showroom a fost creat cu scopul de a dezvolta un concept absolut nou decat ceea ce exista pana acum pe piata de design interior de la noi din tara.  Salonul este repartizat in cateva zone, iar fiecare zona reprezinta o solutie completa pentru amenajarea unei case -  un open space generos compus din bucatarie, sufragerie si living, dormitor, garderoba si spatiu pentru balcon sau terasa. 

Si pentru ca designul exclusiv,  confortul absolut, inovatia si atentia la detalii sunt valorile in care credem si pe care le promovam, ne-am orientat in a largi portofoliul de branduri  Made in Italy. La moment colaboram cu peste 20 de branduri, printre care branduri cu renume international ca Natuzzi Italia, Cattelan Italia, Arketipo, Liu Jo, Veneta Cucine, Barausse, Missoni Home, etc.

Home Italy este destinatia pentru toti iubitorii de frumos, pentru toti cei care vor un proiect estetic, ergonomic, care sa-i reprezinte si cu un raport pret-calitate corect.

Descopera noul showroom pe str. Calea Orheiului 28/1. 

 


Tipărire   Email

Related Articles