PROIECT FINALIZAT
O CASA CU STIL. CUM SI-A AMENAJAT UN DESIGNER DE INTERIOR PROPRIUL APARTAMENT.
Cum isi amenajeaza designerii casa?
Descopera in acest articol apartamentul elegant a unui designer de interior de la noi pentru ea si familia sa in care au fost utilizate mobilier din portofoliul nostru.
Creativitatea nu are limite, mai ales atunci cand esti designer de interior. Conceptul de design al acestui apartament modern cu geamuri largi este expresia elegantei in care liniile drepte, accentele de culoare si accente glam fac spatiul generos si primitor.

Apartamentul dispune de un un open space format din bucatarie, dining si living, fapt ce creeaza un efect de spatiu si organizare rationala a incaperii. 

Pentru mobilierul de bucatarie a fost ales modelul Aliant + Infinity de la fabrica italiana Stosa Cucine. Materialul din care a fost executata mobila se numeste FENIX in culoare gri ultra mat pentru corpurile din partea de jos si coloane, in combinatie cu sticla mata bronz pentru dulapurile din partea de sus. FENIXUL este un material inovator dezvoltat si produs exclusiv in Italia, iar printre proprietatile sale se numara rezisteta la zgarieturi, caldura, umiditate si solventi, catifelata la atingere, nu lasa amprente, este igienic si cu proprietati anti-mucegai.

Pentru a pastra liniaritatea compozitiei, s-a optat pentru un sistem profil de maner ascuns de tip GOLA. 

Zona de dining a fost completata cu modelul de masa Dorico cu topul din ceramica si piciorul din metal, in combinatie cu modelul de scaune Norma de la Cattelan Italia.

Amenajarea zonei de dormitor a apartamentului a fost realizata cu o atentie deosebita la detalii si un simt estetic desavarsit, utilizand produse marca Alf DaFre Italia. Piesa centrala a camerei este patul Aston, care se remarca printr-un design minimalist si elegant. Patul Aston se evidentiaza prin linii curate si nuante calde, oferind un ambient relaxant si sofisticat. 

DSC 2634 scaled

Alaturi de pat, noptierele rotunde RIM adauga un element de functionalitate si stil, completand perfect estetica dormitorului. Designul rafinat si materialele de calitate utilizate in aceste piese reflecta angajamentul brandului Alf DaFre Italia pentru excelenta si inovatie in domeniul mobilierului. Rezultatul este un dormitor care emana confort si eleganta, un adevarat refugiu personal pentru relaxare si odihna.

Va invitam sa vizitati showroom-ul nostru pentru a descoperi aceste piese si multe altele, si pentru a primi sfaturi personalizate de la expertii nostri in design interior. La Homeitaly, fiecare detaliu conteaza, iar satisfactia clientilor nostri este prioritatea noastra.

Proiectul de amenajare a fost realizat de designerul Elizaveta Vornicoglo, studioul de design si arhitectura D3 Design Buro.