IMG 8713 min
PROIECT FINALIZAT
CROMATICA NEAGRA INTR-UN OPEN SPACE MODERN CE TRANSMITE PROFUNZIME SI CARACTER.
In era contemporana, designul interior se concentreaza tot mai mult pe crearea unor spatii deschise si integrate care promoveaza atat functionalitatea, cat si estetica. Un astfel de exemplu de design modern este open space-ul care include bucataria, zona de luat masa si livingul. In acest articol, va prezentam un astfel de spatiu, care combina eleganta si functionalitatea intr-un mod armonios.
Bucataria este inima acestui open space, un loc generos in dimensiuni, gandit sa satisfaca nevoile unui bucatar pasionat, dar si pe cele ale unei familii moderne. Stilul contemporan este evident in fiecare detaliu. Mobilierul este realizat din MDF vopsit in negru mat, oferind un aspect sofisticat si minimalist. Absenta manerelor adauga un plus de eleganta, creand o suprafata neteda si curata.
Insula centrala nu este doar un element decorativ, ci si unul extrem de functional, oferind spatiu suplimentar pentru prepararea mancarii si pentru depozitare. Deasupra zonei de lucru, iluminarea LED asigura o lumina clara si eficienta, ideala pentru gatit.
IMG 8726 min
Trecand din bucatarie, ajungem in zona de luat masa, un spatiu care imbina perfect functionalitatea cu designul rafinat. Aici se afla modelul de masa Planer Wood de la Cattelan Italia, un obiect de mobilier ce atrage toate privirile. Blatul din lemn masiv confera un aer natural si cald intregului spatiu, fiind totodata robust si durabil.
IMG 8729 min

Scaunele Wanda, tot de la Cattelan Italia, completeaza armonios masa. Acestea ofera nu doar confort, ci si un design modern si elegant. Forma lor ergonomica si tapiteria de inalta calitate fac din fiecare masa o experienta placuta.

Zona de living este un loc de relaxare si socializare, unde confortul intalneste stilul italian. Canapeaua Cairoli de la fabrica Nicoline este piesa centrala a acestui spatiu. Cu un design contemporan si linii curate, aceasta canapea ofera un confort de neegalat. Materialele de calitate superioara si finisajele impecabile sunt caracteristici definitorii ale marcii Nicoline, facand din aceasta canapea alegerea perfecta pentru un living modern.

IMG 8856 min

Acest open space modern este exemplul perfect de cum se poate combina eleganta si functionalitatea intr-un spatiu de locuit. Bucataria generoasa, zona de luat masa cu piese de mobilier rafinate si livingul confortabil creeaza un mediu perfect pentru viata de zi cu zi si pentru momentele speciale petrecute alaturi de cei dragi. Investitia in mobilier de calitate si in design contemporan nu doar ca imbunatateste estetica
locuintei, dar adauga si valoare pe termen lung. 

Va invitam sa vizitati Homeitaly pentru a descoperi intreaga gama de produse si pentru a gasi inspiratia necesara amenajarii locuintei dumneavoastra.