photo 458412023 08 30 15 17 03
PROIECT FINALIZAT
INSPIRATIE DIN PORTOFOLIUL HOMEITALY: AMENAJAREA UNUI OPEN SPACE MODERN
Aducem in atentia iubitorilor de design un proiect de amenajare moderna care combina eleganta italiana cu confortul contemporan. In acest articol, vom explora cum puteti amenaja zona de living si sufragerie utilizand piesele de mobilier din portofoliul nostru, creand astfel un mediu placut si sofisticat.
Transformarea unui apartament intr-un spatiu modern si rafinat necesita alegeri atente si inspirate. Showroom-ul nostru de mobila italiana Homeitaly ofera o gama variata de piese de mobilier care imbina perfect functionalitatea cu designul elegant, potrivite pentru orice locuinta. In acest articol, vom explora cum puteti amenaja zona de living si sufragerie utilizand piesele de mobilier din portofoliul nostru, creand astfel un mediu placut si sofisticat.
photo 2023 08 30 16 04 23

In centrul zonei de living se afla canapeaua Bric de la Nicoline Italia, un model indragit atat de clienti, cat si de designeri. Canapeaua Bric se remarca prin liniile sale elegante si confortul de neegalat, fiind ideala pentru momentele de relaxare sau socializare. Tapiteria de inalta calitate si designul modern fac din aceasta piesa un element central al oricarui living.

photo 2023 08 30 16 04 20
photo 2023 08 30 16 04 29

Pentru a completa aceasta zona, am ales masuta de cafea Long Beach de la Natuzzi. Aceasta se evidentiaza prin topul sau din lemn si baza din metal, aducand un contrast placut si o nota de rafinament. Datorita formei sale, masuta Long Beach poate fi alipita usor canapelei, oferind astfel un spatiu functional si estetic in acelasi timp.

Zona de sufragerie este gandita pentru a oferi un spatiu elegant si primitor, ideal pentru cinele in familie sau cu prietenii. Masa Dragon Keramik Premium de la Cattelan Italia este piesa centrala a acestei zone. Cu un top din ceramica de inalta calitate, aceasta masa nu doar ca arata spectaculos, dar este si extrem de durabila si usor de intretinut.

photo 458412023 08 30 15 17 03
photo 2023 08 30 15 17 03

Scaunele Italia Couture, tot de la Cattelan Italia, completeaza perfect masa Dragon Keramik Premium. Acestea sunt concepute pentru a oferi confort maxim si un aspect sofisticat, facand din zona de sufragerie un loc unde eleganta intalneste functionalitatea.

Va invitam sa vizitati showroom-ul nostru pentru a descoperi aceste piese si multe altele, si pentru a primi sfaturi personalizate de la expertii nostri in design interior. La Homeitaly, fiecare detaliu conteaza, iar satisfactia clientilor nostri este prioritatea noastra.

Proiectul de amenajare a fost realizat de designerul Elizaveta Vornicoglo, studioul de design si arhitectura D3 Design Buro.